Trónok harca fórumos szerepjáték
Üdvözölünk a Trónok Harca - Westeros bukása fórumos szerepjáték oldalán!

Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor érdemes elolvasnod az útmutatót (http://tronokharca.hungarianforum.com/h1-vilagleiras) vagy a facebookon kérdezned (https://www.facebook.com/groups/409330269177360/).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile


Game of Thrones - Westeros Bukása
 
HomeKeresésTaglistaRegisztrációBelépésCalendarGy.I.K.Csoportok
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Latest topics
» Vendégkönyv
Kedd Aug. 13, 2013 9:02 pm by Kyleon Stark

» Kikötő
Szomb. Júl. 27, 2013 12:13 am by Drethon Greyjoy

» A Segítő új tornya
Pént. Júl. 26, 2013 10:37 am by Lissieri Targaryen

» Suszterek tere
Pént. Júl. 26, 2013 6:16 am by Selina Lannister

» Sárkányverem
Pént. Júl. 26, 2013 2:26 am by Lissieri Targaryen

» A Nagycsarnok
Csüt. Júl. 25, 2013 11:13 am by Nymeria Martell

» Chataya bordélyház
Szer. Júl. 24, 2013 7:39 pm by Marianne Tyrell

» Játékkereső, egyeztető
Hétf. Júl. 22, 2013 9:46 pm by Larten Bolton

» Az Apró Sasfészek
Vas. Júl. 21, 2013 1:27 am by Timm Arryn

Chat
Top posters
Lissieri Targaryen
 
Kyleon Stark
 
Drethon Greyjoy
 
Larten Bolton
 
Selina Lannister
 
Timm Arryn
 
Nymeria Martell
 
Gwynn Stark
 
Marianne Tyrell
 
A tűz és jég dala
 
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (13 fő) Szomb. Júl. 13, 2013 1:06 am-kor volt itt.

Share | 
 

 A Vas Csarnoka

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Drethon Greyjoy

avatar

Hozzászólások száma : 67
Join date : 2013. Jun. 30.

TémanyitásTárgy: A Vas Csarnoka   Szomb. Júl. 06, 2013 1:09 am

First topic message reminder :

A Vas Csarnoka

A házat Drethon Greyjoy számára építették a város újonnan felhúzott negyedében. Eredetileg a belseje tele volt dísztárgyakkal, amikkel jó benyomást akartak kelteni a Vas-szigetek királyában, de Drethon legelső intézkedéseként, mindezeket a dísztárgyakat nemes egyszerűséggel az utcára hajigálták. Most egy egyszerű, letisztult csarnokból, Drethon saját kamrájából és egy külön teremből áll, amely az emberei nyugvóhelyét foglalja magában.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

SzerzőÜzenet
Lissieri Targaryen

avatar

Hozzászólások száma : 96
Join date : 2013. Jun. 30.

TémanyitásTárgy: Re: A Vas Csarnoka   Csüt. Júl. 11, 2013 8:42 am

*Kedve lenne szélesen elvigyorodni, hallva a férfi fölényeskedő felszólítását népe felé. Marja a gúny belül, mégis tartja a külső figyelőknek szóló fagyos arckifejezést, a rendíthetetlen nemes látszatát.
Tudja maga is, hogy nem jutna ki élve az ajtón... Az ablakon talán. De mit nyerne vele? Holt lenne egy, akit szívből gyűlöl, de napokon belül holt lenne mindenki más is, saját népe. Már majdnem fájdalmas, hogy Greyjoy ennyire bolondnak nézi, ahogy az is, hogy ennyire fitogtatja nem is saját, sokkal inkább csatlósai erejét.
A háta mögött hagyottak röhögésével mit sem törődve lépdel be a feltárult ajtón, majd helyet foglal, annak ellenére, hogy nem kínálták vele. Kivár pár pillanatot, mielőtt megszólal.*
-Nem zárná be az ajtót? Ennyire tart tőlem, Lord Drethon Greyjoy? Nem mer elszakadni védelmet adó gárdájától, még akkor sem, ha csak egy nővel vonul félre?
*Képtelen magában tartani gondolatait. Tudja, hogy veszélyes játszmába kezdett, de még akkor sem fog kettejüket érintő témáról az aljanép előtt beszélni, ha ezért Greyjoy az ő kezét is lecsapatja.
Elégedetten dől hátra a széken, lábait kihívó mozdulattal veti át egymáson.*
-Ha már itallal nem kínál, ennyit megtehetne a kedvemért. Már ha ér ennyit az, ami miatt itt vagyok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Drethon Greyjoy

avatar

Hozzászólások száma : 67
Join date : 2013. Jun. 30.

TémanyitásTárgy: Re: A Vas Csarnoka   Csüt. Júl. 11, 2013 8:20 am

*Drethon végigméri a nőt, majd úgy dönt, túl sok vesztenivalója nincs. Ha azért jött, hogy megölje, még hülyébb, mint amit gondolt. A házat nem hagyja el élve. Erről kezeskedik.*
-Legyen. Fiúk, négyszemközt kell beszéljek a Segítő hölggyel. Gondoskodjatok róla, ha ő jön ki előbb, ne érjen el az ajtóig.*érdes röhögés nyugtázza a nagyon is komoly parancsot, majd Drethon felemelkedik a székéből és elindul az asztal mentén. Int a nőnek is, hogy kövesse. Ismeri a nőket, bármilyen piszkos trükkre képesek. Akár egy teljes arzenált képesek elrejteni a bugyijukban. Volt, aki így ejtett sebet a Vas Királyán, bár akkor még tapasztalatlan ifjú volt. A lecke tanulságosnak bizonyult, egy életre megjegyezte. Mint mindig, most is oldalán tartja a három pengét: a valyriai acélt, a sárkányüveget és a tőrt. A saját szobájának ajtajához vezeti, kinyitja, majd vár, hogy bemenjen. Ha megtörtént, ő is belép és becsukja az ajtót.*
-Igazán sajnálom, hogy ilyen szegényes körülmények között fogadom, de tudja nem kedvelem a fölösleges porfogókat.*szólal meg, majd karját keresztbe fonva vár, mit akar tőle a nő.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lissieri Targaryen

avatar

Hozzászólások száma : 96
Join date : 2013. Jun. 30.

TémanyitásTárgy: Re: A Vas Csarnoka   Csüt. Júl. 11, 2013 7:46 am

*Egy pillanat alatt futtatja körbe tekintetét a teremben.*
~Szerény hajlék? Való igaz. Még annál is póriasabb, ahol én nevelkedtem. Azt gondolnám, loptak már eleget másoktól ahhoz, hogy igényeljék a hajók rakományában is gyakran előforduló giccset maguk körül.~
*Pillantása megállapodik végül Greyjoyon, és a hívásra közelebb lép. Egyenes tartással, felszegett fejjel - a Sárkányasszony kimértségével. Ugyan itt, ennyi küzdeleméhes csatlós közt végképp nincs helye dacnak, de éreztetni kívánja, hogy bármit tett is Drethon, attól ő nem lett kevesebb annál, ami.
Úgy érzi, zöld ruhája fölső, fűzős részébe rejtett tőre lassan áthűl. Mintha csak arra vágyna, hogy megmártsák egy forró testben, mintha csak a vérre vágyna, ami lassanként végigfolyhat a hosszú, vékony pengén, le egészen a díszes markolatig.
Szíve szinte torkában dobog, látni akarja Greyoy megdöbbent arcát, ahogy az acél bordái alá vág és sebet ejt szívén... Vagy ami fájdalmasabb kínhalálhoz vezet: tüdején.*
~Nem, nyughass. Majd ha kevesebbet veszítesz, mint amit nyersz. Eljön annak is a napja.~
*Hatalmas erőfeszítésébe kerül nem kimondania, ami először eszébe jut Drethon kis célzásáról, de nem akar fölösleges perlekedésbe bocsátkozni. Lesz még benne része mára egyébként is, úgy sejti.*
-Átvonulhatnánk valami kellemesebb helyre? Ahol nem zavarjuk az urakat az evésben a mi dolgainkkal.
*Csak ennyit felel. Nem célja épp itt megvitatni, mi is jövetelének oka.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Drethon Greyjoy

avatar

Hozzászólások száma : 67
Join date : 2013. Jun. 30.

TémanyitásTárgy: Re: A Vas Csarnoka   Csüt. Júl. 11, 2013 7:18 am

*Drethon, úgy vélvén, hogy letudta mára minden teendőjét, hozatta a vacsorát magának meg az embereinek. Nem igazán érzi magát éhesnek, csak ücsörög az étel fölött, ami valamiféle sült szárnyas, de hogy a fajtája mi lehetett már nem lényeges, sőt nem is érdekli. Evett ezerszer rosszabbakat, pár hónap éhezés a tengeren megoldja a finnyásság problémáját.
Körülötte emberei úgy esznek, ahogy mostanában mindenki: habzsolnak, ami csak eléjük kerül, elvégre ki tudja mikor kapnak újra ételt. Kissé nehéz mostanában hozzájutni, és ezt még itt, Drethon Greyjoy házában is érezni lehet, bár talán kevésbé, mint odakint a városban. Gondolataiba mélyedve, szemeit lehunyva töpreng. De lehet, hogy csak a szemeit pihenteti.
Egy pillanatra csend támad a teremben, mindenki elhallgat, erre felkapja a fejét. Egy ezüstszínben játszó hajú, ismerős fehérnép ácsorog az ajtó közelében, zöld ruhában. Nem más, mint Lissieri Targaryen, a király Segítője. Drethon homloka ráncba szalad, végigfuttatja tekintetét a termen, de emberei mind fel vannak fegyverkezve. Valójában kétli, hogy akár az alváshoz is megszabadulnának a fegyvereiktől, elvégre egy ellenséges városban vannak. Emberei folytatják az evést, nem sokat törődnek a jövevénnyel, nekik elég, ha Drethon parancsol, akkor cafatokra szaggatják egy pillanat alatt. Bár előtte még sok csúnyaságot művelnének vele, ezt Drethon biztosra veszi.*
-Lady Targaryen. Milyen kellemes melgepetés.*köszönti kevés beleéléssel, majd int neki, lépjen közelebb. Gyanakszik, hogy a nő rosszban sántikál, elvégre nem tartozhat a jóakarói közé a múltkori incidens okán. Drethon elég jó emberismerőnek tartja magát, gyanítja, hogy egy ilyen személyes sértés egy Targaryen lelkét meglehetősen égeti.*
-Örülök, hogy a múltkor megértette a kis célzásomat, hadd üdvözöljem hát személyesen szerény hajlékomban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lissieri Targaryen

avatar

Hozzászólások száma : 96
Join date : 2013. Jun. 30.

TémanyitásTárgy: Re: A Vas Csarnoka   Csüt. Júl. 11, 2013 7:00 am

*Okulva előző baklövéséből, inkább valóban maga látogat el Greyjoy otthonához. Legkevésbé sem érzi magát biztonságban már a férfi közelében sem, így az egész odáig vezető úton gyomorgörccsel küzd.
Sosem volt szokása fegyveres kísérettel közlekedni a városban, a legtöbben tisztelik őt a sárkányok fölötti uralma, és félik rangja miatt. Az egyetlen, aki olyannyira nyeregben érzi magát, hogy fittyet hány a tettei lehetséges következményére, az Drethon. Ide kellenek az őrök. Ha nem is győzik nyolcan a Vas népe itt lakóit, legalább adnak némi biztonságérzetet. Ők is és a melltőr is, ami mélyzöld alkalmi öltözetében, rendeltetésszerűen kapott helyet.
Ahogy sejtette, Greyjoy udvaron lézengő hívei puszta kézzel is nekiesnének felfegyverzett katonáinak. Nem is gondolta, hogy beengedik őket, de azért remélte, az ajtóig eljut velük. Most kénytelen őket még messzebb küldeni. Nem kell a fölösleges vérontás.
Már egymaga lép az udvarra, s szedi lépteit az épület felé. Az ajtónál nyel egy nagyot, komolyságot, nyugalmat erőltet magára. Csak eztán nyit be.
Ugyan fogalma sincs, egyáltalán itthon tartózkodik-e Pyke ura, vagy épp valaki mást zsarol, másnál fitogtatja erejét, de nem tehette kockára egy újabb szolgáló életét azzal, hogy elszalajtja utánanézni. Kénytelen volt maga útnak indulni, még akkor is, ha hoppon marad.
Az ebédlőbe jut, s a jelek szerint meg is zavar párakat az étkezésben. Szúrós pillantásokat vetnek felé, bár nem gondolja úgy, hogy tényleg alaposan belegázolt volna hangulatukba.
Ahogy végigfuttatja pillantását soraikon, megis pillantja köztük a Lordot, akit keres.*
-Elnézést a zavarásért. Lissieri Targaryen, személyesen.
*Köszön végül, határozottan. Most, hogy már itt áll előtte, nem fél. Újra fellobog lelke mélyén a düh tüze.*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Drethon Greyjoy

avatar

Hozzászólások száma : 67
Join date : 2013. Jun. 30.

TémanyitásTárgy: A Vas Csarnoka   Szomb. Júl. 06, 2013 1:09 am

A Vas Csarnoka

A házat Drethon Greyjoy számára építették a város újonnan felhúzott negyedében. Eredetileg a belseje tele volt dísztárgyakkal, amikkel jó benyomást akartak kelteni a Vas-szigetek királyában, de Drethon legelső intézkedéseként, mindezeket a dísztárgyakat nemes egyszerűséggel az utcára hajigálták. Most egy egyszerű, letisztult csarnokból, Drethon saját kamrájából és egy külön teremből áll, amely az emberei nyugvóhelyét foglalja magában.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: A Vas Csarnoka   

Vissza az elejére Go down
 
A Vas Csarnoka
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Trónok harca fórumos szerepjáték :: Királyvár :: Lobogókő-
Ugrás: