Trónok harca fórumos szerepjáték
Üdvözölünk a Trónok Harca - Westeros bukása fórumos szerepjáték oldalán!

Ha Vendég vagy, és még nem tagja az oldalnak, akkor érdemes elolvasnod az útmutatót (http://tronokharca.hungarianforum.com/h1-vilagleiras) vagy a facebookon kérdezned (https://www.facebook.com/groups/409330269177360/).
Ha már tagja vagy az oldalnak, akkor lépj be. Smile


Game of Thrones - Westeros Bukása
 
HomeKeresésTaglistaRegisztrációBelépésCalendarGy.I.K.Csoportok
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Leírás
Staff
Latest topics
» Vendégkönyv
Kedd Aug. 13, 2013 9:02 pm by Kyleon Stark

» Kikötő
Szomb. Júl. 27, 2013 12:13 am by Drethon Greyjoy

» A Segítő új tornya
Pént. Júl. 26, 2013 10:37 am by Lissieri Targaryen

» Suszterek tere
Pént. Júl. 26, 2013 6:16 am by Selina Lannister

» Sárkányverem
Pént. Júl. 26, 2013 2:26 am by Lissieri Targaryen

» A Nagycsarnok
Csüt. Júl. 25, 2013 11:13 am by Nymeria Martell

» Chataya bordélyház
Szer. Júl. 24, 2013 7:39 pm by Marianne Tyrell

» Játékkereső, egyeztető
Hétf. Júl. 22, 2013 9:46 pm by Larten Bolton

» Az Apró Sasfészek
Vas. Júl. 21, 2013 1:27 am by Timm Arryn

Chat
Top posters
Lissieri Targaryen
 
Kyleon Stark
 
Drethon Greyjoy
 
Larten Bolton
 
Selina Lannister
 
Timm Arryn
 
Nymeria Martell
 
Gwynn Stark
 
Marianne Tyrell
 
A tűz és jég dala
 
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (13 fő) Szomb. Júl. 13, 2013 1:06 am-kor volt itt.

Share | 
 

 Kyleon Stark

Go down 
SzerzőÜzenet
Kyleon Stark

avatar

Hozzászólások száma : 73
Join date : 2013. Jun. 29.

TémanyitásTárgy: Kyleon Stark   Vas. Júl. 07, 2013 12:42 am

Karakter teljes neve: Kyleon Stark
Életkor: 30 (született a Fal leomlásának évében)
Ház: Stark-ház

Külső, belső jellemzés:
Bár nem a saját családja között nevelkedett, de tökéletesen tisztában van a Starkok múltjával, amihez igyekszik hűen alkalmazkodni. Nagyapja és apja emlékét igaz, hogy csak a nevelőapja által mesélt történetekből ismeri, de mindenek felett tiszteli őket és felnéz rájuk. Ezért is lett kiváló kardforgató és célja, hogy újra naggyá tegye Északot, visszaszerezze Derest. A Trón, mint olyan, a hatalom nem érdekli, igyekszik lehetőség szerint becsületesen élni, tenni másokért, bár természetesen kezdeti nehézségei miatt kénytelen volt piszkosabb tudást is a magáévá tenni. Ért a szegényebb réteg nyelvén, hiszen sokat járt gyerekként közöttük, ugyanolyan remekül ért a nyílt harchoz, mint az árnyak közt surranáshoz. Jó megfigyelő és kiválóan ismeri a város szinte minden szegletét, azokat is, amiket a legtöbb nemes elvből nem közelítene meg, de ő élt a csatornákban és járt Bolhavégen is nem egyszer. Megjelenése tiszteletet követelő, de egyáltalán nem kelt másokban félelmet, a ruházata általában egyszerű, páncélt jelenleg csak ritkán visel, nincs rá szüksége, bár célja a Királyi őrség vezetőjévé válni, ez esetben természetesen viselni fogja.

Előtörténet:
Robb Stark egyetlen fia, így tehát Deres ura és legfőbb örököse. Édesanyja Jeyne Westerling Zúgóban tartózkodott mialatt újdonsült családját szó szerint kivégezték a Vörös Nászon. Élete kezdeti időszakát Zúgóban töltötte, amíg a város ostrom alatt állt, majd végül megadta magát Jamie Lannisternek. Tisztában volt vele mindenki azon kevesk közül, akik tudták, hogy Jeyne terhes, hogy ha ez a tény kitudódik a nem rég született fiú biztosan nem marad életben. Így hát halva születését terjesztették el, és amikor Edmure Tully megadta magát és felesküdött a királyra Kyleont már a Tullykhoz hű Corlen Smallwood vállalta fel, mint saját fiát. Édesanyja innentől Laressisnek nevezi magát, a cseperedő fiúcska pedig sokáig nem volt tisztában igazi kilétével. Kénytelenek voltak eltitkolni előle, hiszen egy fiatal lélek még képtelen rá, hogy hazudjon, szomorú tény, hogy még édesanyja igazi nevét sem tudhatta sokáig.
Hat éves volt, amikor nevelőapja úgy döntött, hogy Királyvárba költöznek át, ekkorra már túl erős volt a fenyegetés, amit a Mások jelentettek és habár Zúgó még tartotta magát, veszélyes lett volna Deres örökösét ilyen veszélyeknek kitenni. Királyvár biztonságosabbnak bizonyult, legalábbis a maga nemében. Odabent természetesen eluralkodott már a káosz, az éhezés és az egyre özönlő védtelenek miatt.
Az apró fiúcska hamar megtanulta, hogyan kell megvédenie magát és hogyan kell ügyesen surrannia a falak között, hogy olyan utakat találjon, ahol nem esik baja. Átmenetet képez a nemesi és szegény vonal között, hiszen mindkét világot tökéletesen ismeri.
Hamarosan megérkeztek a sárkányok is, a falak között egyre erősebbé vált a pánik és egyre brutálisabb az éhezés. Az akkori vezetést hamar leverték és a nép vette át az uralmat, ezekben az időkben nem volt hasznos nyíltan nemesnek lenni, és egyébként se ért sokat semmiféle arany. Corlennek hála viszonylag jól megtudták húzni magukat, de Jeyne végül Kyleon kilenc éves korában életét vesztette, amikor egy éhező csapatnak esett áldozatul. Utolsó leheletével védte meg a fiát, aki ekkor már rendkívül ügyes utcagyerek volt, haza tudott jutni egyedül is. Szükség törvényt bont, egy hősi család harcos leszármazottja is kitanulhatja a tolvajlást, az árnyak közt osonást. Corlen Jeyne halála után is maga mellett tartotta nevelt fiát, akit már egy ideje aktívan tanított a harcosi létre, a kardforgatása is, és esténként, amikor senki sem hallotta őket, regéket és meséket zengett a hősi Stark családról. Soha sem felejtette el a gyökereit, a származását és ezek a történetek egyre erősebbé tették benne a vágyat, hogy idővel visszaszerezze azt, ami az övé.
18 éves korára már elegendő információt szerzett családja eltűnt tagjairól, hogy eldönthesse hol érdemes keresni. Tisztában volt vele, hogy nagybátyjai közül Rickon az egyetlen, akinek talán a nyomára bukkanhat és talán ha ketten összefognak újra felvirágoztathatják majd Derest. Annyi tény volt, hogy Tengerjáró Davos évekkel ezelőtt elindult a nagybátyja keresésére, így a változó hírek alapján kelt ő is útra. A legtöbb hír szerint Rickon valahol a tengerentúlon kötött ki, így elbúcsúzott Corlentől és egy hajóra szegődött el inasnak. Tisztában volt vele, hogy ezekben az időkben rendkívül kockázatos dolog tengerre szállni, hiszen a leggyakorlottabb hajósok is áldozatul estek időnként a Mások pusztításának.
Négy év kutatás, kemény munka és hosszú utazás után sikerült végül Lorath városában kikötnie, ahol rábukkant nagybátyjára. Az ekkor 25 éves fiatal férfi az otthonról elszakadt évek alatt egész szép életet épített ki magának. Soha sem feledte el saját földjét és népét, de azt is tudta, hogy jelen körülmények között több értelme van erősödni és életben maradni, mintsem a Mások karmai közé rohanni. A Westerosról érkező hírek alapján kegyetlen volt odaát a helyzet, egyelőre még kivárt. Testvéri szeretettel fogadta megkerült unokaöccsét, a legidősebb bátyja fiát, és maga mellé fogadta. Rickon egyszerű hajósinasként kezdte életét, bár amikor még diót evett csak és sokat nyafogott, senki sem gondolta, hogy nagyra viszi majd, de mégis ott csörgedezik ereiben a Stark vér, amit az évek csak erősítettek és nem mostak el.
Újra találkozásuk évétől kezdve együtt vezették tovább az akkor nyolc hajóból álló kis flottát. A zavaros időkben a jó hajósok, a kiváló csempészek aranyat értek, Rickon pedig egészen szép vagyonra és befolyásra tett szert azzal, hogy ételt szállított Királyvárba. A közös munka és a kis korkülönbségnek hála testvéri viszony alakult ki nagybácsi és unokaöccs között, így amikor meghallották a hírt, miszerint újra király ül a trónon kérdés sem volt, hogy ideje visszatérni, és megmutatni magukat, hiszen a legtöbb nemesi család minden bizonnyal már a Starkok kihalását terjesztette. Rickon leghűbb emberét Morgont hagyta Lorathban, ő pedig innentől Királyvárból irányítja majd a hajókat. Elindultak tehát, hogy hosszú és viszontagságos úton visszatérjenek szülőföldjükre.
Velük tartott Kyleon családja is, felesége Riesis, aki sokban hasonlított édesanyjára. Nap barnította bőre, sötét haja és csábítóan barna szemei hamar elcsavarták az ifjú Stark fejét. Két gyermekük utazott még hajón, az öt éves Eddard és a három éves Issis. Riesis a hosszú hajóút során életét vesztette, a hivatalos információk szerint valamilyen tengeri betegség vitte el, de terjednek olyan pletykák is, melyek szerint valamiféle merénylet áldozata lett. Minden bizonnyal akár ennek is lehet alapja, hiszen jó eséllyel akadnak még bőven olyanok, akik a Starkok vesztét akarják, hiszen még ezekben a viszontagságos időkben sem állt le az ármány és a cselszövés. Visszatérésükkor Kyleon nevelőapja már meghalt, pontos információk nem voltak róla, állítólag megpróbált visszajutni Zúgóba, sikertelenül.
Elsődleges céljuk az, hogy a szállított étel és segítségért cserébe újra elfoglalják méltó helyüket Királyvárban, és segítséget adjanak, hogy végre Észak megtisztuljon. Természetesen Derest mindenképpen a magukénak akarják tudni, ha eljön az ideje, addig is készleteiket halmozzák a tengerentúlon és az étel szállításával igyekeznek újra a Baratheonok szövetségeseivé válni, mint ahogyan azt Kyleon nagyapja is tette és természetesen íj módon befolyásra tehessenek szert, hogy a végső célt elérhessék.

Rövid leírás:
Deres ura, Észak Őrzője, A titokban született. Robb Stark egyetlen fia, aki Zúgóban, majd Királyvárban élte titkos életét, anyjával Jeyne Westerlinggel és nevelőapjával Corlen Smallwooddal. Nehéz körülmények között nőtt fel, de amikor már elég érett volt a családjáról szóló történetekkel kelt és feküdt. Ügyes tolvajjá vált, kiválóan surran a sötétben, e mellett pedig edzett harcos és kiváló kardforgató is egyben. Nagybátyját Rickont Lorathban találta meg hosszú kutatás után, majd vele együtt tért vissza Királyvárba két gyermekével (Eddard és Issis), hogy újra befolyást szerezve, erőre kapva idővel visszaszerezzék Derest, ami jog szerint őket illeti.

_________________
Deres ura, Észak Őrzője, A titokban született
Családfa
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Kyleon Stark
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Trónok harca fórumos szerepjáték :: Useres fórumok, csevegés, kérdések, karakteralkotás :: Előtörténetek :: Stark-ház-
Ugrás: